חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת קוקוס - "שמונה , שמונה"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זו עוגה מדהימה בטעמה. שלוב השוקולד והקוקוס עם בצק קל מהווים מתכון מנצח שנאפה אצלנו brהרבה פעמים . brהעוגה זכתה אצלנו לשם "שמונה , שמונה" בגלל שלשת המרכיבים הראשונים .
עוגת קוקוס - "שמונה , שמונה"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זו עוגה מדהימה בטעמה. שלוב השוקולד והקוקוס עם בצק קל מהווים מתכון מנצח שנאפה אצלנו brהרבה פעמים . brהעוגה זכתה אצלנו לשם "שמונה , שמונה" בגלל שלשת המרכיבים הראשונים .
הוראות הכנה
מרכיבים
8 ביצים
8 כפות קמח + 1 כפית אבקת אפיה
8 כפות שמן
100 גרם קוקוס טחון
1+1/2 כוס סוכר לבן
100 גרם שוקולד מריר
(תחליף לשוקולד: 2 כפות אבקת קקאו
4 כפות סוכר
1 כפית אבקת קפה נמס)
אופן ההכנה
לחמם את התנור ל 160 מעלות צלסיוס.
שוקולד : לגרד על פומפיה גסה
ביצים : להפריד.
(חלמונים + 1 כוס סוכר ) לערבל עד קבלת עיסה בהירה. להוסיף קמח מנופה
עם אבקת האפיה והשמן לערבל לקבלת עיסה אחידה.
לשמן ולקמח תבנית פיירקס גדולה ולשטח את העיסה בשכבה אחידה בעזרת מרית פלסטית.
לפזר שכבה אחידה של פתיתי השוקולד(או התחליף - ראה במרכיבים).
להכין קצף חזק ויציב מן החלבונים + חצי כוס סוכר לקפל בעדינות את הקוקוס פנימה כדי לשמור על תערובת אוורירית.
למרוח על השכבה עם השוקולד ולישר.
לאפות 40 דק' (160 מעלות)
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: חוה ענקי
שתף את המתכון