הוראות הכנה
מרכיבים
חלקי עוף(בכמות שצריכים)
4 בצלים גדולים קצוצים
תפוחי אדמה מקולפים וחתוכים לקוביות גדולות
חצי כף כורכום
2 כפות סוכר
רבע כפית קינמון
חצי כף אבקת מרק עוף
מים בגובה התבשיל
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מטגנים את כל הבצל הקצוץ עד שקיפות בסיר גדול ורחב. מוסיפים את כל חלקי העוף נותנים טיגון לשני הצדדים ממוסיפים תבלינים מוסיפים מים עד לגובה העוף נותנים למים לרתוח
ואז מוסיפים את תפוחי האדמה
מכבים כשתפוחי האדמה בושלו.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
