הוראות הכנה
מרכיבים
5 ביצים
1+1/4 כוס סוכר
3 גביעי גבינה למריחה 5%
3 כפות אבקת קורנפלור
1 סוכר וניל
1 חבילה אבקת פודינג אינסטנט וניל
1 שמנת רגילה
1 שמנת לקצפת
2 כפות אבקת סוכר
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל-200 מעלות צלסיוס
להפריד ביצים לחלמונים וחלבונים. להכין קצף יציב מ 5 חלבונים +3/4 כוס סוכר.
לערבב במעבל את 5 החלמונים +1/2 כוס סוכר +גבינה +שמנת + אינסטנט פודינג +קורנפלור + וסוכר וניל , לתערובת אחידה. לקפל את הקצף לתערובת בעדינות ביד.
אפיה:
10 דקות ב 200 מעלות , להוריד ל-180 מעלות ולאפות 1+1/4 שעות . לכבות את החמום בתנור ולא לפתוח אותו עוד שעה אחת! (ע"י כך העוגה תתקרר לאט ולא תשקע.)
צפוי העוגה:
להכין קצפת מן השמנת המתוקה+2 כפות אבקת סוכר ולצפות את העוגה אחרי שהתקררה.
לאכסן במקרר ליממה ולהגיש קר למחרת.
מגיש:
מקור: שרה אוליאל
שתף את המתכון
