הוראות הכנה
מרכיבים
4 חזות עוף ללא עצמות.
כוס וחצי קמח לבן.
4 כפות גבינת פרמז'ן או גבינה קשה אחרת מגורדת דק מאוד.
מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
חצי כוס שמן זית לטיגון.
לרוטב ;
מיץ מלימון שלם.
3/4 כוס יין לבן יבש.
מלח לפי הטעם.
אפשר להוסיף 1/4 כוס צלפים אבל לא חובה זה טעים גם בלי.
אופן ההכנה
ב כערה רחבה לעבב את הקמח עם גבינה מגרדת מלח ופלפל שחור.
לשטוף את חזות העוף ליבש ולתבול אותם בתערובת של הקמח ו ה בינה כך שיצופו טוב מכל הצדדים ולהניח על צלחת נפרדת.
לחמם את השמן במחבת ולטגן את ה עוף משני ה צדים על אש בינונית נמוכה עד שיתקבל גווןזהוב בהיר ו להוציא לצלחת עמוקה.
בשלב זה לצקת לאותה מחבת את מיץ הלימון וה יין לטבל במלח ולהמשיך לבשל כ 4 דקות עד ש הרוטב נהיה סמיך בשלב זה לערבב פנימה את ה צלפים ולצקת על ה עוף.
בתאבון.
מגיש:
מקור: MY WIFE
שתף את המתכון
