חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קוטלט עוף ברוטב יין.
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה קלה מצוינת כמנה עיקרית ש לצידה מוגשת מנת פסטה עם רוטב פסטו או מרינרה.
קוטלט עוף ברוטב יין.
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה קלה מצוינת כמנה עיקרית ש לצידה מוגשת מנת פסטה עם רוטב פסטו או מרינרה.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 חזות עוף ללא עצמות.
כוס וחצי קמח לבן.
4 כפות גבינת פרמז'ן או גבינה קשה אחרת מגורדת דק מאוד.
מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
חצי כוס שמן זית לטיגון.
לרוטב ;
מיץ מלימון שלם.
3/4 כוס יין לבן יבש.
מלח לפי הטעם.
אפשר להוסיף 1/4 כוס צלפים אבל לא חובה זה טעים גם בלי.
אופן ההכנה
ב כערה רחבה לעבב את הקמח עם גבינה מגרדת מלח ופלפל שחור.
לשטוף את חזות העוף ליבש ולתבול אותם בתערובת של הקמח ו ה בינה כך שיצופו טוב מכל הצדדים ולהניח על צלחת נפרדת.
לחמם את השמן במחבת ולטגן את ה עוף משני ה צדים על אש בינונית נמוכה עד שיתקבל גווןזהוב בהיר ו להוציא לצלחת עמוקה.
בשלב זה לצקת לאותה מחבת את מיץ הלימון וה יין לטבל במלח ולהמשיך לבשל כ 4 דקות עד ש הרוטב נהיה סמיך בשלב זה לערבב פנימה את ה צלפים ולצקת על ה עוף.
בתאבון.
מגיש: neil
מקור: MY WIFE
שתף את המתכון