הוראות הכנה
מרכיבים
2 ק"ג אוסובוקו לבן פרוס
1 ליטר שמנת מתוקה
2 ליטר חלב
1 בקבוק יין שרדונה בלאן
1 זר בצל ירוק קצוץ
2 ראשי שום מפורקים עם הקליפה
2 כפות מלח גס
2 כפות פלפל לבן
4 כפות אבקת מרק עוף מהולים ב-1 ליטר מים
500 גרם פטריות פורטבלו חצויות
6 עלי ריחן טריים
רבע כוס שמן זית
אופן ההכנה
מטגנים את הבשר משני צדדיו בשמן הזית להשחמה נאה ומוסיפים את היין. מצמצמים כחמש דקות, מוסיפים את יתר המצרכים ומבשלים כשעתיים על אש נמוכה.
מגישים חם.
מגיש:
מקור: טיב טעם
שתף את המתכון
