הוראות הכנה
מרכיבים
4 כוסות מרק ירקות (אפשר גם מאבקת מרק ירקות עם מים - תוספת שלי)
2 אבוקדו בשלים
כף מיץ לימון
חלמון של ביצה
3 כפות שמנת חמוצה
מלח ופלפל לפי הטעם.
אופן ההכנה
מרתיחים את המרק. מוציאים את בשר הפרי ומחלק מן האבוקדו פורסים פרוסות דקות (לקישוט בסוף). מועכים את הפרי ומטפטפים מיץ לימון מעל. מערבבים את השמנת וחלמון הביצה שופכים את המרק על האבוקדו בהדרגה תוך בחישה. מתבלים . מגישים בצלחת עם קשוט פרוסות האבוקדו שהכנו מראש.
מגיש:
מקור: עדה כהן -ידיעות אחרונות
שתף את המתכון
