הוראות הכנה
מרכיבים
חצילים קטנים
למילוי:
1 בצל גדול
½ כוס אורז
150 ג' בשר טחון
2 כפות רסק עגבניות
½ כף סוכר
מלח, פלפל שחור ,כמון, בהרט, פפריקה חריפה.
אופן ההכנה
הכנת המילוי:
מטגנים את הבצל, שוטפים ומיבשים את האורז ומוסיפים לבצל המטוגן, ממשיכים לטגן מעט. מורידים מהאש ומערבבים עם בשר טחון , רסק עגבניות ותבלינים.
ממלאים את החצילים.
הכנת הממולאים:
מרוקנים את החצילים וממלאים אותם במילוי.
מטגנים חצילים קלות ושמים אותם בתחתית הסיר, עליהם מניחים את החצילים הממולאים ועליהם עוד חצילים מטוגנים.
הרוטב:
כורכום ומרק עוף שופכים על הממולאים עד כיסוי .
מבשלים 40-50 דקות.
מגיש:
מקור: ידיעות אחרונות
שתף את המתכון
