הוראות הכנה
מרכיבים
חצי קילו גבינה כחושה [ כנען]
4 ביצים
חצי כוס סוכר
חצי כפית תמצית וניל
קורט מלח
חצי כפיתסודה לשתיה
כוס קמח רגיל
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
יום לפני ההגשה מכינים את התערובת מערבבים היטב את הגבינה הביצים והסוכר וניל מלח וסודה לשתיה מערבבים היטב מוסיפים את הקמח בהדרגה ובוחשים עד שאין גושים מכסים ומעבירים למקרר למשך הלילה
מוצאים מהמקרר יוצרים כדורים קטנים מועכים את מרכזם ליצירת טבעת [ כמו בייגלה ]
יוצקים שמן קר למחבת [ עמוק ] מניחים את הטבעות השמן ומחממים על אש בינונית הטבעות יתבשלו ויצופו על פני השמן הופכים צד להזהבה ומוצאים זהוב
מגישים עם כף שמנת ובמרכזה כף ריבה או קונפיטורה
בתאבון
מגיש:
מקור: גיטה
שתף את המתכון
