חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בראווניז הכי יאמי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הבראוניז הכי קל להכנה ופשוט ללקק ת'אצבעות....
בראווניז הכי יאמי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הבראוניז הכי קל להכנה ופשוט ללקק ת'אצבעות....
הוראות הכנה
מרכיבים
300 ג' שוקולד מריר
200 ג' חמאה
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס קמח רגיל
4 ביצים
אופן ההכנה
ממיסים בסיר על אש נמוכה את השוקולד והחמאה.כשנמס לגמרי מורידים מהאש.
מוסיפים את הסוכר וממשיכים לערבב.
מוסיפים את הקמח וממשיכים לערבב.
מוסיפים את הביצים אחת אחת כשמערבבים היטב כל פעם.
שמים בתבנית ומכניסים לתנור בחום בינוני 180 ל 10 דקות.
מוציאים ומקררים וחותכים לריבועים.
הבפנוכו יוצא קצת נוזלי ומאוד שוקולדי. אם רוצים ניתן להשאיר עוד 2-3 דקות בתנור שהבצק ייאפה לגמרי(פחות מומלץ לדעת ילדיי)
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון