חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף ברוטב עגבניות ופלפלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף ברוטב עגבניות ופלפלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
5 חלקי כרעיים (או כל חלק אחר של עוף שאוהבים)
2 כפות רסק עגבניות
5 שיני שום
1 פלפל ירוק גדול מתוק וחתוך לרצועות
2 פלפלים חריפים שלמים (זה עושה טעם נפלא לרוטב)
2 כוסות מים
2 כפות שמן
מלח
פלפל שחור
פפריקה אדומה
אופן ההכנה
לשטוף היטב את חלקי העוף ולשים בצד. בסיר רחב לבשל את הרוטב: שמן, מים, שום, תבלינים, רסק עגבניות, פלפלים, להביא לידי רתיחה, להוסיף את חלקי העוף ולבשל על אש גבוהה עוד כעשר דקות ולאחר מכן על אש נמוכה כחצי שעה. כתוספת מומלץ אורז לבן מבושל - גם למראה וגם לטעם.
מגיש: קיבי
מקור: מנות חמות
שתף את המתכון