הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפוחי עץ
50 גרם צימוקים שהושרו במים חמים כחצי שעה
רבע כוס ליקר בננה
4 כפות סוכר
1 כפית תמצית וניל
2 כפות רום
אופן ההכנה
מוציאים את ליבת התםוחים בעזרת סכין מתאימה. מניחים את התפוחים בתבנית אפיה. מניחים בחור של הליבה את הצימוקים. מערבבים את יתרת החומרים יחד עד שהסוכר נמס. יוצקים מהנוזלים על תפוחי העץ. מכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 25 דקות. מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפות עוד כרבע שעה.
ניתן להגיש חם, בטמפרטורת החדר או קר.
מגיש:
מקור: גב' חיה ארנרייך
שתף את המתכון
