הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם פטריות שמפיניון טריות פרוסות
2 תפוחי אדמה בינוניים קלופים וחתוכים לקוביות
2 כפות קמח
1 כף אבקת מרק פטריות
חצי בצל קצוץ דק מאד
1 שן שום כתושה
3 כפות שמן זית
2 כפיות מלח
רבע כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
בסיר מחממים את השמן. מטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים את הפטריות והשום ומטגנים קלות יחד. מוסיפים את תפוחי האדמה וממשיכים לטגן. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב שהקמח ייספג בתכולת הסיר. מוסיפים מים כדי שני שליש גובה הסיר. מוסיפים את אבקת המרק, המלח והפלפל ומערבבים. מרתיחים, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כארבעים דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
