הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות חומוס מבושל
כף שמן לטיגון
2 בצלים קצוצים דק
4 שיני שום כתושות 2 גזרים מקולפים ופרוסים לטבעות
4 גבעולי סחרי קצוצים דק
בטטה בינונית קלופה וקצוצה דק
10 כוסות מרק ירקות צח
4 כפות שמן שומשום
3 כפיות פפריקה מתוקה
2 כפיות כורכום
כפית כמון
קורט מלח עפ"י הטעם
אופן ההכנה
מטגנים בשמן את הבצל והשום עד הזהבה מוסיפים את הגזר ומטגנים קלות מוסיפים את הסלרי מטגנים כ 5 דקות ומוסיפים את שאר המרכיבים ללא המלח
מבשלים כ שעה וחצי מוסיפים מלח עפ"י הטעם ומגישים
בתאבון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
