הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם בשר קצוץ (בקר, כבש, עוף או מעורבב)
בצל גדול חתוך גס מאוד
תפוח אדמה מגורד
כרישה מגורדת
מלח
פלפל
פפריקה
לחם ישן רטוב וסחוט
2 ביצים
2 כפות של מרק עוף מאבקה
אופן ההכנה
לערבב את הבשר עם הירקות, הביצים, התבלינים( להזהר עם המלח כי מוסיפים אבקת מרק)
להוסיף את הלחם הרטוב ולערבב
לחמם שמן רגיל (לא זית) במחבת עמוקה
ליצור כדורים מהעיסה ולהכניס לשמן החם
לטגן עד שמשחים ואז להפוך צד ולטגן שוב עד השחמה
להוציא לנייר סופג ובתאבון!!!
מגיש:
מקור: אמא
שתף את המתכון
