הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 ק"ג בשר זנב חתוך למפרקים בני 2-3 ס"מ כל אחד
10 כוסות מים
2 בצלים גדולים
שורש סלרי
שורש פטרוזוליה
4 גזרים פרוסים לעיגולים של 2 ס"מ
2 עלי דפנה
3 כפות שמן
כוס כוסברה קצוצה
ראש שיני שום מעוכות (10-12 שיניים)
קופסא קטנה של רקס עגבניות (125 גרם)
1 כף חוויג'
6 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות
אופן ההכנה
מטגנים את הבשר בשמן מכל צדדיו מכסים במים ומרתיחים. לאחר ההרתחה יש להסיר את הקצף הלבן.
מוסיפים את הבצל, השורשים, הגזר, הכוזברה ועלי הדפנה ומרתיחים. הסיר צריך להתבשל על אש קטנה כמה שיותר זמן, ולפחות שעתיים.
מחממים את השמן במחבת ומטגנים בו את רסק העגבניות, השום והחוויג'. לאחר טיגון קל, מוסיפים למרק יחד עם תפוחי האדמה וממליחים לפי הטעם.
מבשלים על אש קטנה במשך 30-40 דקות נוספות ומגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
