חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז עם בשר טחון, אגוזים וצימוקים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אורז עם בשר טחון, אגוזים וצימוקים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 בצלים קצוצים
מרגרינה ושמן לטיגון
6 שיני שום קלופות
750 גרם בשר טחון
2 עגבניות קלופות, חתוכות לקוביות קטנות
2 כוסות אורז בסמתי
4 כוסות מרק עוף
מלח
פלפל שחור גרוס גס
1/2 כפית קינמון
1/2 כפית גרגירי כוסברה שבורים
3 יח' תרמילי הל שבורים
כף ג'ינג'ר
150 גרם שקדים ואגוזים
100 גרם צימוקים כהים
אופן ההכנה
מטגנים 2 בצלים בשמן ומרגרינה עד שמתחיל להזהיב, מוסיפים את השום ומטגנים מעט.
מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן מספר דקות תוך כדי בחישה, מוסיפים את קוביות העגבניה, מתבלים מכסים ומבשלים כחצי שעה על אש בינונית.
בנתיים מחממים בסיר כבד שמן ומרגרינה ומוסיפים את האורז מטגנים תוך בחישה עד שמזהיב.
מוסיפים 4 כוסות מרק עוף, ג'ינג'ר והתבלינים, מביאים לרתיחה מכסים היטב מנמיכים את האש ומבשלים כרבע שעה, עד שהאורז רך ויבש. מטגנים את קוביות הבצל שנותר עד שהן זהובות, מוסיפים את השקדים והאגוזים ומטגנים עד שהם זהובים וקלויים. מוסיפים את הצימוקים לדקה נוספת.
מרפדים קערת הגשה רחבה באורז, מפזרים מעל את הבשר עם הרוטב, מקשטים בבצל המטוגן,השקדים, האגוזים והצימוקים.
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון