הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 חבילת תמרים ללא חרצנים
3/4 כוס סוכר
3/4 חבילת (150 גרם)מרגרינה ,בטמפרטורת החדר
2 ביצים
2כוסות קמח תופח
1 כפית תמצית וניל
1 כפית קינמון
קורט אול-ספייס
1כפית סודה לשתיה
1כוס מים חמים
אופן ההכנה
מחממים את התנור לחום בינוני (180 אחוז צלזיוס).
קוצצים את התמרים ושמים בקערה.מוסיפים
את הסוכר והמרגרינה, מערבלים .מוסיפים את
הביצים, הקמח והתבלינים .
ממיסים את הסודה לשתיה במים ומוסיפים לבצק (מתקבלת תערובת סמיכה
ודביקה). מעבירים לתבנית משומנת ואופים כ45 דקות
בחום בינוני.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
