חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף אפוי בקוקי - בתיבול מיוחד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניחוח הצלי הזה מעורר תיאבון והנאה. הצלי יוצא שחום ורך ומאוד טעים... brהאפיה ב"קוקי" (שקית אפיה מיוחדת) שומרת על עסיסיות העוף והטעמים הנלווים.
עוף אפוי בקוקי - בתיבול מיוחד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניחוח הצלי הזה מעורר תיאבון והנאה. הצלי יוצא שחום ורך ומאוד טעים... brהאפיה ב"קוקי" (שקית אפיה מיוחדת) שומרת על עסיסיות העוף והטעמים הנלווים.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 כרעי עוף ללא עור ושומנים
1/3 כוס רוטב ברבקיו מעושן (ממליץ על Hunt's Hickory -אפשר להשיג בסופרמרקטים)
3 עלי דפנה
2 קוביות שום כתוש קפוא.
1/2 כפית קינמון טחון.
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפיה ל-180 מעלות צלסיוס.
שוטפים את כרעי העוף , מסירים את העור והשומנים המיותרים ומחלקים לשוקיים וירכיים.
(אפשר גם בלי לחלק- יש שאוהבים בעיקר את השוקיים- כמוני, לכן אני מפריד).
שמים את חלקי העוף בכלי פלסטי נוח לערבוב ומטבלים ברוטב המעושן + קוביות השום (מפוררות). מוסיפים עלי דפנה וקינמון ומערבבים היטב. (הכי טוב לעסות את חלקי העוף ברוטב עם הידים!) מעבירים לשקית "קוקי" , קושרים בקצה העליון ומנקבים (בעזרת שיפוד במבוק) 3 -4 חורים עוברים לרוחב החלק העליון של השקית מתחת לקשר.
כאשר התנור חם, שמים את שקית ה"קוקי" עם העוף המטובל על צד אחד ומשטחים.
אופים 25 דק', פותחים את התנור בהופכים בזהירות את השקית כל צדה השני ממשיכים לאפות 25 דק' נוספות.
בגמר האפיה מוציאים מהתנור ומפרידים מן הרוטב (זהירות -חם!) מגישים חם עם אורז לבן או ת"א פירה והרוטב על התוספת.
מגיש: amitsur
מקור: עצמי
שתף את המתכון