חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידה מלקט ירקות קפואים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן להשתמש בלקט נורמנדי, אפשר להשתמש בכל לקט שיש לכם, או בירק אחד. br br
פשטידה מלקט ירקות קפואים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן להשתמש בלקט נורמנדי, אפשר להשתמש בכל לקט שיש לכם, או בירק אחד. br br
הוראות הכנה
מרכיבים
1 שקית ירקות קפואים כלשהם- אין צורך להפשיר
1 גביע קוטג' או גבינה לבנה מכל סוג, אפשר בטעמים ואפשר מעט אחרי שתאריך התפוגה חלף
1 גביע שמנת חמוצה, או אשל/גיל, או יוגורט, אפשר אחרי שתאריך התפוגה חלף
כ-1/2 כוס גבינה צהובה מכל סוג שיש לכם, אפשר שילוב של שאריות
2-3 כפות קמח רגיל או פירורי לחם
1/2 כפית פלפל שחור או לבן
1 כפית אבקת שום
1 כפית מלח
3 ביצים
*תבנית בינונית, עגולה, מרובעת או מלבנית
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים את התבנית.
2. שמים בקערה את כל החומרים חוץ מהירקות הקפואים. מערבבים היטב. מוסיפים את הירקות ומערבבים לתערובת אחידה. מעבירים לתבנית.
3. מכניסים לתנור ואופים כ-40 דקות, או עד שהפשטידה שחומה ויציבה, וקיסם המוחדר למרכזה יוצא יבש.
מגיש: קיבי
מקור: אדווה
שתף את המתכון