הוראות הכנה
מרכיבים
1 שקית ירקות קפואים כלשהם- אין צורך להפשיר
1 גביע קוטג' או גבינה לבנה מכל סוג, אפשר בטעמים ואפשר מעט אחרי שתאריך התפוגה חלף
1 גביע שמנת חמוצה, או אשל/גיל, או יוגורט, אפשר אחרי שתאריך התפוגה חלף
כ-1/2 כוס גבינה צהובה מכל סוג שיש לכם, אפשר שילוב של שאריות
2-3 כפות קמח רגיל או פירורי לחם
1/2 כפית פלפל שחור או לבן
1 כפית אבקת שום
1 כפית מלח
3 ביצים
*תבנית בינונית, עגולה, מרובעת או מלבנית
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים את התבנית.
2. שמים בקערה את כל החומרים חוץ מהירקות הקפואים. מערבבים היטב. מוסיפים את הירקות ומערבבים לתערובת אחידה. מעבירים לתבנית.
3. מכניסים לתנור ואופים כ-40 דקות, או עד שהפשטידה שחומה ויציבה, וקיסם המוחדר למרכזה יוצא יבש.
מגיש:
מקור: אדווה
שתף את המתכון
