הוראות הכנה
מרכיבים
8 חלקי עוף (שוקיים כרעיים)
1 חבילה "ביסלי" אוסם בטעם גריל , בצל או ברבקיו.
4 כפות "מיונס" 5% של אוסם
1 כפית חרדל
פלפל לבן לפי הטעם
מיץ מתפוז אחד
אופן ההכנה
1. מחממים את התנור ל-180 מעלות צלסיוס ומרפדים תבנית בניר אפיה .
2. מנקים את חלקי העוף , מסירים את העור ועודפי השומנים.
3. מערבבים "מיונס" אוסם 5%, חרדל ופלפל לבן ומורחים על העוף מכל צדדיו. מניחים את חלקי העוף בתבנית .
4. מרסקים את הביסלי ,בטעם הנבחר ,ומפזרים על חלקי העוף מהדקים מעט. שאריות לפזר בתבנית.
5. יוצקים לתבנית את מיץ התפוזים.
6. אופים במשך שעה.
7. מגישים חם ישר מן התנור לצד אורז לבן / צבעוני , פירה או פתיתים.
מגיש:
מקור: סבתא פאני
שתף את המתכון
