הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם כבד עוף.
0.5 ליטר שמנת מתוקה 42%.
50 גרם בצל מטוגן.
30 מ''ל ברנדי.
2 חלמוני ביצה.
7 גרם מלח.
5 גרם סוכר.
5 גרם פלפל לבן.
כפית דבש.
אופן ההכנה
לערבב במערבל את כל המצרכים פרט לשמנת, עד שמגיע למרקם נוזלי.
לסנן את התערובת ולבלילה להוסיף את השמנת ולערבב.
להבריש בחמאה תבנית קרמיקה ולרפד את התחתית בנייר פרגמנט.
לשפוך את התערובת לתבנית ולכסות עם נייר אלומניום.
להכניס את התבנית לתנור כאשר היא מונחת בתוך תבנית אפיה עם מעט מים (כחצי ליטר).
לחמם בחום של 140 מעלות למשך שעה ו-40 דקות.
מגיש:
מקור: שף ויגדור פרנקל
שתף את המתכון
