חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקוזים מטריפה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שוקוזים (שוקולד ואגוזים) חגיגית וקלה להכנה. לאירוח או סתם כך לאוהבי הקינוחים .... brטעימה להפליא !
עוגת שוקוזים מטריפה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שוקוזים (שוקולד ואגוזים) חגיגית וקלה להכנה. לאירוח או סתם כך לאוהבי הקינוחים .... brטעימה להפליא !
הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 כוס קמח רגיל
כפית אבקת אפייה
כפית אבקת נס קפה
כוס קוקוס
כוס אגוזים קצוצים
100 גר' שוקולד מריר מגורר גס
6 ביצים מופרדות
כוס סוכר
3 כפות יין אדום
להרטבת העוגה: כוס משקה קפה נמס ללא סוכר (פושר)
לקישוט-
כפית וחצי אבקת נס קפה
כף ברנדי
מיכל שמנת מתוקה
3 כפות אבקת סוכר
אופן ההכנה
לערבב בקערה את החומרים היבשים: הקמח, אבקת האפייה, אבקת קפה נמס, קוקוס, אגוזים קצוצים, ושוקולד מגורר גס.
להקציף את החלבונים עם כוס סוכר.
לערבב את החלמונים עם 3 כפות יין, להוסיף לקצף ולערבב בעדינות.
להוסיף את כל החומרים היבשים בהדרגה לקצף, ולערבב בתנועות עטיפה.
לאפות בתבנית קפיצית משומנת, עד שקיסם שננעץ במרכז יוצא יבש.
כשהעוגה עדיין חמה, יוצקים עליה בזהירות בעזרת כף את כוס הנס קפה הפושר.
מצננים את העוגה, ומשחררים מהתבנית כשהתקררה.
הציפוי - קצפת בטעם מוקה
להמיס את כפית וחצי אבקת נס קפה עם כף ברנדי.
להקציף את השמנת המתוקה, ולהוסיף בהדרגה את 3 כפות אבקת סוכר (או 2 כפות סוכר).
להוסיף את הברנדי עם הקפה, ולהקציף לקצפת יציבה בטעם מוקה.
למרוח הציפוי על העוגה ולקשט באגוזים קצוצים או בפתיתי שוקולד. לשמור במקרר.
מגיש: MIR_7
מקור:
שתף את המתכון