הוראות הכנה
מרכיבים
8 חתיכות עוף
4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות גדולות
למרינדה :
כפית פפריקה מתוקה
רבע כוס שמן זית
מיץ מלימון אחד
3 שיני שום כתושות
3 עלי דפנה יבשים
חצי כוס יין לבן
כף וחצי דבש
כפית חרדל
כפית שטוחה סוכר
מלח
אופן ההכנה
מערבבים את חומרי המרינדה ויוצקים על חלקי העוף מכסים בניילון ניצמד ומשהים לשלוש שעות [ מוספים את תפוח האדמה בשעה האחרונה של המישרה ]
מעבירים לתבנית אפיה מכסים בנייר כסף ואופים ב220 מעלות ל15 דקות
הופכים את העוף ומכסים ואופים 10 דקות נוספות מנמיכים לחוםבינוני כ 180 מעלות ואופים
כחצי שעה נוספת מוצאים ומגישים
בתאבון
מגיש:
מקור: השף צחי מיטל ננדוס
שתף את המתכון
