הוראות הכנה
מרכיבים
12 כנפי עוף נקיות
2 פרוסות לחם
2 כפות שמן זית
רבע צרור פטרוזיליה
2 כפות רוטב סויה
חצי כפית שום כתוש
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
1 פלפל צ'ילי קצוץ דק
1 כפית חומץ בלסמי
אופן ההכנה
מניחים את הפטרוזיליה והלחם בתחתית של תבנית אפיה. מעל מניחים את הכנפיים. מכרבבים היטב את יתר החומרים ויצקים על כל הכנפיים. מכניסים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות למשך 40-45 דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
