הוראות הכנה
מרכיבים
3 ביצים
3 שקיות סוכר וניל
1 גביע שמנת חמוצה
1 ורבע כוס קמח תופח
1 ורבע כוס סוכר
חצי כוס שמן
רוטב מייפל
לפיזור:
קינמון
פקאן קצוץ
אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים לפי סדר כתיבתם
לשפוך תערובת לתבניות משומנות
לפזר מעל קינמון ואגוזי פקאן קצוצים
לאפות 30 דק' בתנור מחומם של 180 מעלות (עד שקיסם יוצא יבש)
בעודה רותחת לשפוך מעל בנדיבות סירופ מייפל עד שנספג.
טיפ חשוב: לחורר את העוגה, שהסירופ ייכנס פנימה והעוגה תצא
יותר "רטובה".
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
