הוראות הכנה
מרכיבים
עלים של פילו או של עלי סיגרים
½ ק"ג תפו"א
1 בצל קצוץ מטוגן
מלח
פלפל שחור
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
מחממים שמן לטיגון עמוק לטמפרטורה של 160 מעלות
להרתיח את תפו"א ולהכין מהם פירה. להעביר לקערה.
בקערה של תפו"א, להוסיף את הבצל המטוגן, מלח, פלפל שחור ולערבב היטב.
מניחים עלה של בצק על כף היד,שמים במרכז לתוך הבצק פירה.
סוגרים למעלה כמו חבילה מכל הצדדים וזורקים מיד לשמן הרותח.
מטגנים עד להזהבה משני הצדדים.
מוציאים ומנקזים על נייר סופג.
מגישים עם סלט טרי.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
