הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם תפוחי עץ, יבשים
200 גרם שזיפים, יבשים
200 גרם משמשים, יבשים
200 גרם צימוקים שחורים ו/או לבנים
1 בקבוק יין מתוק (למשל מוסקט)
1 כוס סוכר
1 מקל קינמון
4-3 מסמרי ציפורן
1 מקל וניל, חצוי לאורכו
אופן ההכנה
משרים את הפירות ביין, למשך 24 שעות.
מעבירים את הפירות והיין לסיר, ומבשלים עם סוכר ותבלינים.
כשנוצר מירקם סירופי והפירות מקבלים זיגוג יפה, מורידים מהכיריים ומצננים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
