חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב בולונז אמיתי לספגטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב בולונז אמיתי לספגטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג בשר טחון(רצוי מצוואר)
1 בצל גדול קצוץ דק
1 גזר גדול קצוץ דק
3 שיני שום קצוצות דק (לא חובה,למי שאוהב)
1 קופסה עגבניות מרוסקות (אפשר עגבניות טריות,ולרסק אותן).
1 כוס יין אדום יבש
1/3 כוס שמן זית טוב
מלח ופלפל שחור טחון טרי
1 כפית אורגנו,או,כמה עלי אורגנו טריים
כמה עלי טימין טרי,או כפית טימין יבש
10 עלי בזיליקום קצוצים גס
1 כפית סוכר שטוחה
2 כוסות מים רותחים.
אופן ההכנה
בסיר שטוח ורחב מזהיבים את הבצל והגזר,עד שהגזר מתרכך מעט.מוסיפים את הבשר הטחון,ומטגנים תוך כדי בחישה עד שהבשר משחים.יש לפורר את הבשר בכף עץ כל זמן הטיגון והבחישה,ליצירת פירורים.מוסיפים את השום,מאדים אותו דקה.
מוסיפים את היין,ומבשלים לאחר שרתח עד שיצטמצם לחצי.
מוסיפים את שאר החמרים,מנמיכים אש למינימום,מכסים,ומבשלים קרוב לשעתיים,תוך בחישה מדי פעם,והוספת מים רותחים אם יש צורך.
יתקבל רוטב סמיך,עשיר מאד ,והריח,אחחח...הריח.
מגיש: קיבי
מקור: זברה
שתף את המתכון