הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות עדשים אדומות
1 כוס סלרי קצוץ דק
1/2 ראש שום קצוץ דק
1 כוס כוסברה קצוצה דק
3/4 כוס שמן זית להשחמה
3/4 כוס מיץ לימון טרי
1 כפית מלח
פלפל שחור טחון טרי
2.5 ליטר מים רותחים
אופן ההכנה
לברור את העדשים, לשטוף ולסנן.
לבשל את העדשים על אש בינונית במים רותחים עד להתרככות.
להשחים במחבת עם שמן זית את הסלרי, השום והכוסברה. להוסיף לעדשים.
להנמיך את האש, להוסיף מלח, פלפל שחור ולבשל עם מכסה על אש קטנה כ- 20 דקות. להוסיף מים במידת הצורך.
לקראת סוף הבישול להוסיף את מיץ הלימון ולבשל עוד כ- 5 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
