חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק חומוס עם סלק וכדורי בשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק חומוס עם סלק וכדורי בשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג חומוס מושרה בהרבה מים לילה שלם
1/2 ק"ג סלק ירוק חתוך גס
1 בצל גדול, קלוף וקצוץ גס
1 כפית שטוחה מלח גס
קורט פלפל שחור
קורט בהרט
לכדורי הבשר:
1/2 ק"ג בשר בקר שמן טחון דק
1/2 כוס כוסברה קצוצה דק
קורט מלח
קורט פלפל שחור
קורט זעפרן או כורכום
קורט קינמון
קורט הל
2 כפות פירורי לחם
1 ביצה
שמן לטיגון לפי הצורך
אופן ההכנה
משרים את גרגירי החומוס במים למשך לילה שלם. מסננים.
מניחים את גרגירי החומוס, מכסים במים ומבשלים במשך שלושת רבעי שעה.
מערבבים את כל החומרים לכדורי הבשר עד לקבלת תערובת אחידה. יוצרים מהעיסה כדורים קטנים ומטגנים קלות מכל הצדדים.
מוסיפים את כדורי הבשר המטוגנים לסיר החומוס ומבשלים במשך עשר דקות.
מכסים במים ומוסיפים את הסלק הירוק, הבצל, המלח הגס, הפלפל השחור והבהרט. מכסים ומבשלים כעשר דקות נוספות.
מגיש: anatov
מקור: מגזין דרך האוכל
שתף את המתכון