הוראות הכנה
מרכיבים
שמן זית לטיגון
750 גרם בשר בקר טחון
1 בצל גדול, קצוץ
3-6 שיני שום קצוצות
1 קופסה עגבניות שלמות מקולפות
1 קופסה רסק עגבניות
לתיבול:
חופן עלי מרווה טריים
1 כפית אורגנו
1 כפית בזיליקום
5-4 עלי דפנה
פלפל שחור
מלח
1/2 1 כפות אבקת מרק עוף
אופן ההכנה
1. לחמם את שמן הזית במחבת. לטגן את הבצל והשום עד שהבצל הופך לשקוף.
2. להוסיף את הבשר ולבחוש עד שהוא מופרד היטב ושחום כולו. להוסיף את העגבניות ולמעוך אותן היטב. להוסיף את רסק העגבניות, לבחוש ולהביא לרתיחה. לתבל, להרתיח שוב, להעביר לאש נמוכה ולבשל כחצי שעה.
3. לתקן תיבול ולבשל עוד כ-20-30 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
