חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב בולונז בסיסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הרבה רוטב
רוטב בולונז בסיסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הרבה רוטב
הוראות הכנה
מרכיבים
שמן זית לטיגון
750 גרם בשר בקר טחון
1 בצל גדול, קצוץ
3-6 שיני שום קצוצות
1 קופסה עגבניות שלמות מקולפות
1 קופסה רסק עגבניות
לתיבול:
חופן עלי מרווה טריים
1 כפית אורגנו
1 כפית בזיליקום
5-4 עלי דפנה
פלפל שחור
מלח
1/2 1 כפות אבקת מרק עוף
אופן ההכנה
1. לחמם את שמן הזית במחבת. לטגן את הבצל והשום עד שהבצל הופך לשקוף.
2. להוסיף את הבשר ולבחוש עד שהוא מופרד היטב ושחום כולו. להוסיף את העגבניות ולמעוך אותן היטב. להוסיף את רסק העגבניות, לבחוש ולהביא לרתיחה. לתבל, להרתיח שוב, להעביר לאש נמוכה ולבשל כחצי שעה.
3. לתקן תיבול ולבשל עוד כ-20-30 דקות.
מגיש: m73
מקור:
שתף את המתכון