חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עדשים אדומים ואורז - חורפי אמיתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק חורפי לחימום הנפש
מרק עדשים אדומים ואורז - חורפי אמיתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק חורפי לחימום הנפש
הוראות הכנה
מרכיבים
4 כפות שמן זית/קנולה
1 בצל גדול קצוץ דק
4 שיני שום קצוצות
2 כפות רסק עגבניות
1 עגבניה גדולה מקולפת וחתוכה לקוביות קטנות (בלי הזרעים)
1/2 1 כפות פפריקה מתוקה
1/2 כפית פפריקה חריפה (ולפי הטעם)
1/2 1 כוסות עדשים אדומים
1/2 כוס אורז
8 כוסות מרק עוף/מים
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד שנעשה שקוף, מוסיפים את השום ומטגנים עוד 2 דקות.
מוסיפים את שאר המרכיבים לפי הסדר ובוחשים תוך כדי הוספתם, מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כ - 30 דקות או עד שהעדשים מתרככים, אם המרק סמיך ניתן להוסיף מים תוך כדי בישול.
טועמים, ממליחים ומפלפלים לפי הטעם ומגישים.
מגיש: אבייקר
מקור: אישי
שתף את המתכון