חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עגבניות קלויות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכוני מרקים ייתקבלו בברכה.
מרק עגבניות קלויות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכוני מרקים ייתקבלו בברכה.
הוראות הכנה
מרכיבים
סלסלת עגבניות שרי
שמן זית
4 שיני שום
2 בצלים
2 גזרים
1 בטטה גדולה חתוכה לקוביות קטנות
4 שיני שום
800 גר' עגבניות מרוסקות
כף רסק עגבניות
2 כפות אבקת מרק בצל
מלח
פלפל שחור גרוס
פפריקה
אורגנו
2 כפות סוכר
5-6 עלי בזיליקום
צרור עלי פטרוזיליה
12 כוסות מים
אופן ההכנה
לחצות את עגבניות השרי. בתנור שחומם ל-200 מעלות להכניס את העגבניות עם שמן זית ו 4 שיני שום קצוצות לחצי שעה עד שהעגבניות משחירות בקצוות.
לטגן את הבצלים הקצוצים בשמן זית ,להוסיף את הגזרים המגורדים דק ואת שיני השום להוסיף את העגבניות הקלויות ,לבחוש ולבשל כ10 דקות תוך כדי בחישה. להוסיף את הבטטה החתוכה לקוביות קטנות ,אבקת מרק הבצל ,רסק העגבניות והעגבניות המרוסקות. לערבב היטב לתבל לפי הטעם ולהוסיף את המים.
להוסיף את עלי הבזיליקום הקצוצים והפטרוזיליה ,להביא לרתיחה ולהמשיך בבישול כשעה.
לטחון את המרק עם סטיק ידני עד קבלת המרקם הרצוי .
מקור המתכון הינו שילוב של כמה מתכונים.
מגיש: קיבי
מקור: Baronm10
שתף את המתכון