הוראות הכנה
מרכיבים
חבילה ספגטי מס' 5 .
5 כפות שמן זית
750 גר' בשר בקר טחון פעמיים
1 בצל בינוני קצוץ דק
1/3 כוס גזר קצוץ דק
1 גבעול סלרי קצוץ דק
קופסה עגבניות מרוסקות
קופסה קטנה רסק עגבניות
1 כוס יין לבן יבש
¾ קופסה טבעות זיתים ירוקים
מלח, פלפל שחור, אורגנו,סוכר
אופן ההכנה
ממלאים סיר גדול במים ומלח לבישול הספגטי ומרתיחים את המים.
בסיר רחב מטגנים בשמן זית את הבצל הגזר והסלרי ומוסיפים את הבשר מועכים עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים את היין וממשיכים לבשל. בשלב זה כדאי להכניס את הספגטי למים הרותחים.
מוסיפים לרוטב הבשר את טבעות הזיתים והעגבניות ומתבלים. מבשלים עוד כחצי שעה על אש קטנה.
את צריך מדללים במרק בשר מדולל בכוס מים רותחים.
מניחים את הספגטי בקערת הגשה מזליפים מעל שמן זית ומערבבים במזלג.
מוזגים בקערה את רוטב הבולנז . כל אחד מוזג לעצמו ספגטי ויוצק מעל את הרוטב. כדאי להשתמש במצקת.
מגיש:
מקור: תפוז
שתף את המתכון
