חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ספגטי ברוטב בולנז טבעות זיתים ועגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ספגטי ברוטב בולנז טבעות זיתים ועגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חבילה ספגטי מס' 5 .
5 כפות שמן זית
750 גר' בשר בקר טחון פעמיים
1 בצל בינוני קצוץ דק
1/3 כוס גזר קצוץ דק
1 גבעול סלרי קצוץ דק
קופסה עגבניות מרוסקות
קופסה קטנה רסק עגבניות
1 כוס יין לבן יבש
¾ קופסה טבעות זיתים ירוקים
מלח, פלפל שחור, אורגנו,סוכר
אופן ההכנה
ממלאים סיר גדול במים ומלח לבישול הספגטי ומרתיחים את המים.
בסיר רחב מטגנים בשמן זית את הבצל הגזר והסלרי ומוסיפים את הבשר מועכים עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים את היין וממשיכים לבשל. בשלב זה כדאי להכניס את הספגטי למים הרותחים.
מוסיפים לרוטב הבשר את טבעות הזיתים והעגבניות ומתבלים. מבשלים עוד כחצי שעה על אש קטנה.
את צריך מדללים במרק בשר מדולל בכוס מים רותחים.
מניחים את הספגטי בקערת הגשה מזליפים מעל שמן זית ומערבבים במזלג.
מוזגים בקערה את רוטב הבולנז . כל אחד מוזג לעצמו ספגטי ויוצק מעל את הרוטב. כדאי להשתמש במצקת.
מגיש: קיבי
מקור: תפוז
שתף את המתכון