הוראות הכנה
מרכיבים
3/4 כוס מיץ מנגו טבעי
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס מים
½ כוס מיץ לימון
1 כוס מיץ פסיפלורה לא מסונן
½ כוס ג'ין
יין לבן (ראה בהכנה)
אופן ההכנה
מביאים לרתיחה את מיץ המנגו והסוכר עם המים, מנמיכים מעט את האש ומבשלים עד שהסוכר נמס. מבשלים 3 דק' נוספות ומסירים מן האש. מוסיפים את מיץ הלימון והפסיפלורה ומצננים . מוסיפים את הג'ין ומצננים במקרר.
מוזגים לגביעים עד חצי הגובה, ממלאים ביין לבן צונן ומגישים.
מגיש:
מקור: מה הטעם שלך? תפריט מכשירים - פלאפון
שתף את המתכון
