חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שניצל עוף בשקדים וצנוברים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שניצל עם צפוי בלתי שגרתי. brהכנה קלה ופריכות נהדרת. להכין לארוחה אחת כדי לשמור על הפריכות. brחשוב להגיש חם .
שניצל עוף בשקדים וצנוברים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שניצל עם צפוי בלתי שגרתי. brהכנה קלה ופריכות נהדרת. להכין לארוחה אחת כדי לשמור על הפריכות. brחשוב להגיש חם .
הוראות הכנה
מרכיבים
3 פרוסות מוכנות של חזה עוף (נקי ומרודד לעובי של כ-½ ס"מ)
3 כפוות צנוברים - קלויים קלות (ללא שמן)
4 כפות פרוסות שקדים מולבנים
1 ביצה
1 כפית אבקת מרק עוף
שמן קנולה לטיגון.
אופן ההכנה
לטחון את הצנוברים הקלויים לאבקה (סכין פלדה במעבד מזון)
לערבב עם שבבי השקדים ולהניח בכלי פלסטי רחב (נוח לצפוי פרוסות חזה העוף)
בכלי נפרד- לטרוף ביצה ולהוסיף אבקת מרק עוף - לערבב היטב.
לחמם שמן במחבת רחבה.
לטבול את פרוסות חזה העוף בביצה ואח"כ בתערובת השקדים והצנוברים (להדק מעט) ולטגן
משני הצדדים עד השחמה.
להגיש חם.
מגיש: amitsur
מקור: עצמי
שתף את המתכון