הוראות הכנה
מרכיבים
3 פרוסות מוכנות של חזה עוף (נקי ומרודד לעובי של כ-½ ס"מ)
3 כפוות צנוברים - קלויים קלות (ללא שמן)
4 כפות פרוסות שקדים מולבנים
1 ביצה
1 כפית אבקת מרק עוף
שמן קנולה לטיגון.
אופן ההכנה
לטחון את הצנוברים הקלויים לאבקה (סכין פלדה במעבד מזון)
לערבב עם שבבי השקדים ולהניח בכלי פלסטי רחב (נוח לצפוי פרוסות חזה העוף)
בכלי נפרד- לטרוף ביצה ולהוסיף אבקת מרק עוף - לערבב היטב.
לחמם שמן במחבת רחבה.
לטבול את פרוסות חזה העוף בביצה ואח"כ בתערובת השקדים והצנוברים (להדק מעט) ולטגן
משני הצדדים עד השחמה.
להגיש חם.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
