חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ביצה בעלה סיגר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צורה נאה לגוון ביצה מטוגנת שגרתית ולהופכה למנת אירוח. brאם מוסיפים גבינה צהובה התוצאה משודרגת - שימו לב: המתכון יהיה חלבי (במקרה זה)
ביצה בעלה סיגר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צורה נאה לגוון ביצה מטוגנת שגרתית ולהופכה למנת אירוח. brאם מוסיפים גבינה צהובה התוצאה משודרגת - שימו לב: המתכון יהיה חלבי (במקרה זה)
הוראות הכנה
מרכיבים
מעט שמן
4 עלי סיגרים קפואים
4 ביצים
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
משמנים מחבת טפלון בינונית במעט שמן ושוטחים בה את עלה הסיגר.
פותחים ביצה ומניחים ברבע העליון של הבצק.
מתבלים במלח ופלפל.
מטגנים כ-3 דק' עד שהבצק מזהיב והחלמון מתייצב. מקפלים את שני צדי הבצק על הביצה ומגישים מיד.
אפשר להניח על הבצק פרוסת גבינה צהובה (חלבי) פטריות פרוסות או עשבי טיבול קצוצים ולאחר מכן את הביצה.
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון