הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות קמח
3 כפות שמן
7 כוסות מים
400 גרם שעועית צהובה טרייה
1 כף פטרוזיליה קצוצה
2 כפות מיץ לימון
3 כפיות אבקת מרק עוף (פרווה)
1 ענף סלרי
1 כף סוכר
5 טיפות תמצית שקדים או 50 גרם שקדים קלופים
אופן ההכנה
מערבבים את הקמח והשמן ומוסיפים תוך כדי עירבוב את המים, אבקת המרק,הסלרי והשעועית(לאחר שטיפה והרחקת הקצוות) להוסיף את הסוכר, הלימון ותמצית השקדים.(אם משתמשים בשקדים קלופים ,קוצצים אותם ומטגנים בכף מרגרינה ומוסיפים לפני ההגשה) לבשל את השעועית עד ריכוך. לפני ההגשה מפזרים פטרוזיליה .
מגיש:
מקור: אביבה גולדמן
שתף את המתכון
