הוראות הכנה
מרכיבים
לעוגה:
5 ביצים מופרדות
1 ורבע כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
1/2 כוס שמן
1/4 כוס יין מתוק או מיץ תפוזים
כוס קמח רגיל
1 שקית אבקת אפיה
2 כפיות תמצית וניל
ריבת חלב
לציפוי:
שמנת לקצפת השף הלבן
כוס חלב
1 אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה
מקציפים את החלבונים עם הסוכר וסוכר וניל עד לקצף נוקשה. מוסיפים את החלמונים וממשיכים להקציף עוד כ3 דקות. מנמיכים את מהירות ההקצפה ומוסיפים שמן, יין, קמח, אבקת אפיה ותמצית וניל.
בתבנית עגולה מספר 26, משומנת, אופים כ20-25 דקות [עד שהקיסם הננעץ יוצא יבש].
חותכים באמצע העוגה לרוחב ומורחים ריבת חלב, מורחים גם מעל.
מכינים את הציפוי- מקציפים יחד שמנת, חלב ופודינג, עד לקבלת קצפת יציבה. מורחים מעל העוגה ומקשטים עם אגוזים טחונים או גרד של שוקולד מריר
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
