הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס שמנת מתוקה
2 ביצים
1 חלמון
70 גרם סוכר
100 גרם חלת דבש קצוצה
100 גרם שוקולד לבן קצוץ א מגורד בפומפיה
אופן ההכנה
מקציפים את השמנת ומניחים בינתיים במקרר. טורפים בעזרת מטרף ידני את הביצים והחלמון בקערת מתכת מעל סיר עם מים על סף רתיחה המעלים אדים. דואגים שהקערה לא תיגע במים(!). מוסיפים את הסוכר וטורפים עד לקבלת זביונה (התערובת מתעבה ומקבלת גוון צהוב חיוור). מניחים את הקערה, תוך כדי טריפה, על קערה עם מי קרח וממשיכים לטרוף עוד כדקה (לוודא כי הביצים לא התבשלו). מקפלים פנימה את חלת הדבש, השוקולד הלבן והשמנת המוקצפת. יוצקים ל-4 תבניות אישיות.
מקפיאים לשעתיים לפני ההגשה.
מגיש:
מקור: שף אליזבת מנביל
שתף את המתכון
