חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סופגניות מיוחדות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו מתכון מיוחד ... של חברה שאת שמה איני יכולה לגלות ... אבל תנסו כדאי לכם.
סופגניות מיוחדות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו מתכון מיוחד ... של חברה שאת שמה איני יכולה לגלות ... אבל תנסו כדאי לכם.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 קג' קמח
4 כפות שמרים יבשים (הכי טוב)
100 גר' חמאה או מרגרינה
2 כפות אלכוהול או וודקה
קליפת לימון
4 ביצים בטמפ' החדר
4 כפות סוכר
אופציה: וניל
אופן ההכנה
לנפות את הקמח ולהכניס לקערה, ליצור גומה במרכז לתוכה להכניס את השמרים וכף סוכר וקצת מים פושרים, לתת לשמרים לתפוח. אחרי הטפיחה מוסיפים את הביצים למרכז (בגומה). קורט מלח על הקמח מסביב (לא בגומה) אלכוהול בגומה, קליפת לימון ווניל. בערך 1 ו3/4 כוס מים.
לשים פעם אחת. משאירים לתפוח בקערה (שמים בקערה קמח למטה את הסצק וקמח למעלה) מכסים במגבת יבשה וסוגרים בשקית ניילון
ומשאירים לתפוח עד לגודל פי שניים מהגודל המקורי.
פורסים מפה על השולחן/משטח עבודה עם הרבה קמח, מייבשים את הבצק קצת באויר.
מתחילים לקרוץ עיגולים מהבצק ומכדררים לכדורים "מושלמים" ומניחים על המפה במרחק 3 סמ' לפחות אחד מהשני.
מכסים במגבת/מפה (3/4 שעה משאירים לתפוח).
לחמם את השמן היטב, ולנמיך את האש לאש קטנה ולהתחיל לטגן את הסופגניות, בעת הטיגון לכסות את הסיר במכסה.
*** לדעתי לא מספיק סוכר במתכון הייתי מנסה להוסיף 2 כפות.
מגיש: innagr
מקור: חסוי
שתף את המתכון