חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבד מטוגן משודרג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יש דרכים רבות להכין כבד. כבד מטוגן היא אחת הדרכים. התיבול המיוחד (והקל להכנה) יוצרים brאת השדרוג למנה טעימה ומשביעה.
כבד מטוגן משודרג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יש דרכים רבות להכין כבד. כבד מטוגן היא אחת הדרכים. התיבול המיוחד (והקל להכנה) יוצרים brאת השדרוג למנה טעימה ומשביעה.
הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג כבד מנוקה משומן ועודפים
1 בצל גדול
1 תיבולית "שום פטרוזיליה" של " קנור"
1 תיבולית "בזיליקום" של " קנור"
1/3 כוס שמן קנולה
אופן ההכנה
לקלוף את הבצל, לחצות אותו ולפרוס לפרוסות דקות.
לחמם שמן במחבת גדולה שטוחה ולטגן את הבצל עד שקיפות.
לפורר את קוביות התיבול (אפשר לחתוך לפרוסות דקות - אז הקוביות מתפוררות) ולהוסיף לבצל
לערבב היטב ולהוסיף את הכבדים המנוקים.
לטגן , תוך ערבוב, במשך 2-3 דק' או עד שכל חלקי הכבד מטוגנים היטב (אין סימני דם)
להגיש חם עם תוספת כמו אורז לבן או תוספת בהירה אחרת.
מגיש: amitsur
מקור: עצמי
שתף את המתכון