חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק קובה דלעת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק קובה דלעת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
למרק:
קילו וחצי דלעת
2 גזרים פרוסים
2 קישואים פרוסים
1 סלרי (עלים וראש)
3 תפו"א קטנים
לימון שלם סחוט
1/2 כוס סוכר
צרור פטרוזיליה קצוץ
לקובה:
1/2 קילו סולת
2 כפות שמן
קורט מלח
כוס מים
למילוי:
400 גר' בשר טחון
חופן צנוברים
מלח, פלפל, פלפל שאטה
קינמון
הל
3 בצלים קצוצים
אופן ההכנה
בשר:
1. מטגנים את הבצלים עד להזהבה. מוסיפים את הבשר הטחון, התבלינים והצנוברים ומטגנים בערך 10 דקות עד לבישול.
2. מניחים לתערובת להתקרר במשך 3 דקות.
בצק:
1. מערבבים את כל המרכיבים, מוסיפים מים לפי הצורך עד לעיסה דביקה.
2. ממלאים סיר במים עד החצי. זורקים פנימה את כל הירקות (הדלעת בקוביות גדולות, הסלרי קצוץ) והתבלינים.
3. טועמים ומוודאים שיש איזון בין החמיצות למתיקות.
4. יוצרים מהבצק כדורים קטנים ומשטחים על כף היד. לוקחים מעט בשר ומניחים במרכז העיסה.
5. סוגרים בעדינות וזורקים למרק הרותח.
6. כשהקובה צף, המרק מוכן.
מגיש: קיבי
מקור: מסעדת ג'ורג'יה
שתף את המתכון