הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם בשר טלה ובקר מעורב טחון
בצל פרוס דק
חצי כוס פטרוזליה קצוצה
כף סחוג אדום
חצי כוס סודה לשתיה
כפית בהרט
עגבניה גדולה פרוסה לפרוסות
3 כפות שמן זית
כו טחינה ביתית סמיכה
רבע כוס צנוברים
אופן ההכנה
מערבבים היטב את הבשר הבצל הפטרוזליה הסודה לשתיה והבהרט
מסדרים את העגבניות בתבנית אפיה מפזרים את הבשר מעל יוצקים מעט שמן זית ואופים ב 220 מעלות ל5 דקות
מוסיפים את הצנובר ויוצקים את הטחינה ואופים למשך 15 דקות נוספות
מוציאים ומגישים חם
בתאבון
מגיש:
מקור: חינאווי
שתף את המתכון
