חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב פסטה משובח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב פסטה בסיגנון איטלקי. סמיך, פיקנטי . ללקק את האצבעות... brמתאים לכל סוגי הפסטה.
רוטב פסטה משובח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב פסטה בסיגנון איטלקי. סמיך, פיקנטי . ללקק את האצבעות... brמתאים לכל סוגי הפסטה.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כף שמן זית משובח
50 גר' בצל קצוץ דק דק.
1 קופסא רסק עגבניות (100 גרם)
1 כוס מים
1 קוביה בזיליקום קצוץ קפוא.
1 קוביה שום קצוץ קפוא.
1 כפית סוכר
½ כוס מים קרים
2 כפיות אבקת עמילן תירס (קורנפלור)
קורט מלח
מעט זנגביל טרי מגורר
1 כפית שמן זית (בגמר הבישול)
אופן ההכנה
משחימים את הבצל בסיר קטן עם שמן הזית.
בכלי נפרד מערבבים את רסק העגבניות עם המים ומוסיפים לסיר.
מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש לרתיחה איטית. מוסיפים את הבזיליקום , השום, הסוכר והמלח ובוחשים עד המסה מלאה.
בכוס נפרדת ממיסים את הקורנפלור עם המים הקרים לתמיסה אחידה ללא גושים.
מוסיפים לסיר ומערבבים. מוסיפים מעט זנגביל מגורר, ממשיכים להרתיח (רתיחה עדינה) תוך בחישה למשך כדקה (עד שמסמיך מעט).
מכבים את האש ומוסיפים 1 כפית שמן זית למעלה ומערבבים.
מגיש: amitsur
מקור: עצמי
שתף את המתכון