הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
קילו קמח
קוביית שמרים
מים פושרים לפי הצורך
3 כפות סוכר
חצי כוס שמן רגיל
חצי חבילת מרגרינה או מחמאה
כף מלח
לרוטב:רסק עגבניות+שמן+מלח +אבקת מרק עוף+פפריקה מתוקה
זיתים+גבינה צהובה מגורדת
אופן ההכנה
1. לשים בקערה קטנה חצי כוס מים פושרים +קוביית שמרים+כף סוכר לערבב לעיסה חלקה לכסות בצלחת עד לתפיחת השמרים.
2. לשים את הקמח בקערה לעשות גומה להכניס את כל החומרים+השמרים ואת המלח
מסביב שלא יגע בשמרים.להוסיף את המים הפושרים לאט ולפי הצורך עד לספיגה.
ללוש לבצק רך לכסות את קערת הבצק במגבות להתפחה.במשך שעה.
לחלק את הבצק ל-2 לרדד במערוך לשים בתבנית משומנת קלות
לשים מעל הבצק את הרוטב מעל את הגבינה+זיתים..
לאפות בתנור בחם 160 מעלות בערך 20 דקות או יותר עד שהבצק נאפה והגבינה נמסה.
אפשרויות לתוספות:פטריות או תירס רצועות גמבה.זיתים שחורים......... וכל מה שבא.....
ב ת א ב ו ן.....
מגיש:
מקור: בית אמא
שתף את המתכון
