חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיצה מס 1
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מיוחד מאד. brמתאים לשתי תבניות גדולות
פיצה מס 1
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מיוחד מאד. brמתאים לשתי תבניות גדולות
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
קילו קמח
קוביית שמרים
מים פושרים לפי הצורך
3 כפות סוכר
חצי כוס שמן רגיל
חצי חבילת מרגרינה או מחמאה
כף מלח
לרוטב:רסק עגבניות+שמן+מלח +אבקת מרק עוף+פפריקה מתוקה
זיתים+גבינה צהובה מגורדת
אופן ההכנה
1. לשים בקערה קטנה חצי כוס מים פושרים +קוביית שמרים+כף סוכר לערבב לעיסה חלקה לכסות בצלחת עד לתפיחת השמרים.
2. לשים את הקמח בקערה לעשות גומה להכניס את כל החומרים+השמרים ואת המלח
מסביב שלא יגע בשמרים.להוסיף את המים הפושרים לאט ולפי הצורך עד לספיגה.
ללוש לבצק רך לכסות את קערת הבצק במגבות להתפחה.במשך שעה.
לחלק את הבצק ל-2 לרדד במערוך לשים בתבנית משומנת קלות
לשים מעל הבצק את הרוטב מעל את הגבינה+זיתים..
לאפות בתנור בחם 160 מעלות בערך 20 דקות או יותר עד שהבצק נאפה והגבינה נמסה.
אפשרויות לתוספות:פטריות או תירס רצועות גמבה.זיתים שחורים......... וכל מה שבא.....
ב ת א ב ו ן.....
מגיש: רותם דבי
מקור: בית אמא
שתף את המתכון