הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג חזה עוף בקוביות
כף קורנפלור מהולה בכף סויה
גמבה בקוביות
פלפל ירוק בקוביות
בצל גדול בקוביות
4 פלחי אננס חתוכים
לרוטב:
כף קורנפלור
½ כוס מיץ אננס
100 גר' רסק עגבניות
2 כפות סוכר
2 כפות חומץ
2 כפות סויה
אופן ההכנה
1.משרים את העוף בתערובת הקורנפלור ל-20 דק'.
2.מערבבים את כל חומרי הרוטב.
3.מטגנים את הירקות טיגון קצר, מוציאים מהמחבת.
4.מטגנים את הבשר עד שמלבין ואז מכסים את המחבת ומבשלים 5 דק'.
5.מחזירים את הירקות למחבת בתוספת האננס והרוטב ומבשלים עוד 3 דק' עד הסמכת הרוטב.
מגיש:
מקור: ynet
שתף את המתכון
