הוראות הכנה
מרכיבים
½ 1 ק"ג חלקי עוף
כף קמח
½ כף קורנפלור
7 כפות פירורי לחם
א.שום, פפריקה מתוקה, פלפל, סוכר,מלח
כף א.מרק בצל
¼ כוס שומשום
אופן ההכנה
1.מערבבים בצלחת את כל החומרים.
2.שמים כ- 1/3 מהתערובת בשקית ניילון . מרטיבים 2-3 חתיכות עוף במים, מנערים היטב, מכניסם לשקית מחזיקים את פתח השקית סגור,ומטלטלים היטב. מוציאים מן השקית ומניחים את העוף בתבנית מצופה בנייר אפיה.
3.חוזרים על התהליך עם שאר חלקי העוף.
4.אופים כשעה בחום בינוני-גבוה
מגיש:
מקור: ynet
שתף את המתכון
