הוראות הכנה
מרכיבים
6 תפוחי עץ קלופים וחתוכים לקוביות בינוניות מושרים בכף מיץ לימון
4 גבעולי סלרי חתוכים דק
קופסא פלחי אננס משומרים
8 כפות מיונז
מיץ מלימון אחד
2 שקיות מיקס לסלט פירות של השקדיה המכיל : אגוזי פקאן בקרמל , שקדים , מנגו יבש מסוכר ,
אננס יבש ,קוביות פפאיה , צימוקים , שביבי קוקוס .
קופסא קטנה של דובדבן מסוכר לקישוט
אופן ההכנה
מסננים את פלחי האננס מהנוזלים מעבירים לקערת עירבוב מוסיפים את כל המרכיבים מערבבים היטב כולל מיץ הלימון מהשריית התפוח
מעבירים לקערת הגשה מקשטים בדובדבנים מסוכרים ומגישים
בתאבון
מגיש:
מקור: שף שקדיה
שתף את המתכון
