הוראות הכנה
מרכיבים
1 יח' כרובית
1-2 ביצים
1-2 תפו"א
קצת פירורית
מלח
פלפל שחור
בצל ירוק
אופן ההכנה
מרתיחים בסיר עם מים ומלח את פרחי הכרובית עד שהכרובית ממש כמעט וכמו פירה .
מסננים את הכל במים
קוצצים בצל ירוק קטן קטן , ומגרדים את תפו"א בפומפיה על הקטן , סוחטים את כל המים
מערבבים את הכרובית המרוסקת עם הבצל ותפו"א מלח , פלפל , ביצה, ופירורית לפי הצורך
מכינים מחבת גדולה עם שמן וכשהשמן רותח מניחים את הלביבות משחימים משני הצדדים
מניחים על נייר סופג או למי שכמוני, ישר מהמחבת
בתאבון !
מגיש:
מקור: שכן
שתף את המתכון
